Blog Detoxikace Zdraví

srdce, cévy, žíly, žilky – cesty pro životní radostné chvilky

I když nadpis dnešního příspěvku je lehce hravý, tak situace je vážná přátelé! 😀

Dneska si budeme povídat o srdci a cévním systému. Cévní a žilní systém, to jsou ty cesty a cestičky, které vedou radost k orgánu v našem těle, který tuto radost podle čínského pentagramu reprezentuje. Srdci. Srdce je sídlem emocí, lásky, radosti a nadšení. K tomu, abychom všechny tyto pocity mohli prožívat potřebuje být čisté, potřebuje mít čisté cesty, které k němu vedou ( tedy krevní řečiště ), potřebuje být svobodné. Srdce nikdy neodpočívá.

Oběhový systém je důmyslný systém, který zajišťuje život všech buněk. Jakákoliv blokace v tomto systému se projeví nejen na zdraví fyzickém, ale i psychickém a emočním rozpoložení. Srdce jako mateřský orgán cévní soustavy je principem ohně. Není jen pumpou, ale jeho důležitou úlohou je spojovat všechny buňky v těle. Organismus je totiž zdravý, vyvážený a odolný jen tehdy, pokud spolu buňky komunikují. Vegetativní nervový systém (přípravek Vegeton ) řídí elektrickou aktivitu srdce a také jeho schopnost přizpůsobit rychlost tepu. Vysoká adaptabilnost tepu je příznak dobrého duševního a fyzického zdraví. Vytváří pocit pohody, vitality a ukazuje, že nervový a imunitní systém spolupracují dobře. Proto řada mikroorganismů je chytrá a využívá tuto důležitost spolupráce k napadení nejen nervového systému, ale i srdeční svaloviny, výstelky srdce a cév. Určitě jste poslední měsíce často slyšeli termíny jako covidové prsty, krevní sraženiny, zánět srdečního svalu, Kawasakiho nemoc právě v souvislosti s onemocněním Covid-19. A to nejen v souvislosti s proděláním nemoci, ale také s očkováním.

Problémy se srdcem a vůbec kardiovaskulární potíže, jsou nejčastější příčinou úmrtí ve vyspělých státech.

Úzce souvisí s psychikou, obecným emočním nastavením člověka, schopností radostně žít a prožívat život.

Jakékoliv potíže v krevním řečišti srdce ohrožují. Tím i naše emoční nastavení. A naopak. Naše emoční nastavení ohrožuje naše srdce a cévy. Důležité pro zdraví žilního a cévního systému jsou také plíce, které správným dýcháním vytvářejí podtlak a pomáhají návratu krve do srdce.

Detoxikační medicína má všechny potřebné přípravky k detoxikaci oběhové soustavy, srdce, plic i dalších orgánů od mikrobiálních ložisek i volných mikrobů, metabolitů, ale i pro detoxikaci patologických stresů a emocí. Viz některý z předchozích článků. Nejdůležitější je odstranit ložiska především ze srdce samotného ( všech jeho částí ) jako mateřského orgánu.

To zajistíme přípravkem

CorDRen

Tento přípravek detoxikuje srdce, osrdečník a podřízené orgány jako tenké střevo, tepny, žíly, prsty a dlaně, ale také jazyk a řečové centrum, které pod srce patří. Dále je vhodné spolu s ním užívat přípravek

Veron

Komplex, který řeší toxiny v celém kardiovaskulárním systému ( CorDren řeší uzavřená, škodlivá ložiska, ke kterým nemůže přes bariéru imunitní systém, Veron řeší volné toxiny ) Je zaměřený na žilní část cévní soustavy, , odstraňování příčin tvorby krevních sraženin. Já ráda používám po Covidu i Venadren na odstranění ložisek ze žilního systému.

Hyperton

je komplexní přípravek k použití při vysokém krevním tlaku způsobeném různými příčinami, ale především stresem. K detoxikaci především tepen a tepének a je zaměřen i na příčiny vzniku aterosklerotických plátů. Vhodný je také přípravek

Achol

který řeší problémy s cholesterolem a metabolismem tuků.

Jedním z potíží kardiovaskulárního systému je také autoimunitní onemocnění vaskulitida ( zánět cév ) Typická pro vaskulitidu je únava, bolesti kloubů, svalů, necitlivost a slabost, změny na kůži, duševní změny, problémy s ledvinami, ohrožení krevními sraženinami, emboliemi, petechiemi, podle toho, které cévy jsou postižené zánětem. Protože tyto potíže jsou často součástí onemocnění Covid – 19 nebo následně po něm, používám detoxikaci cévního systému a srdce před Covidem i po něm u svých klientů opravdu velice často. Kardiovaskulární systém může být narušen opravdu různými infekcemi, mikroorganismy, zátěžemi, metabolity, emocionálním stavem, imunokomplexy. Mohou to být respirační viry, chřipkové viry, herpetické viry, borelie, toxiny ze životního prostředí, těžké kovy, plísně, pesticidy, léky atd atd….Proto i výčet preparátů na vyčištění by byl dlouhý. Dobrou zprávou je, že téměř vše, co nemá označení DREN ( protože dren je určen vždy na omezenou, konkrétní tkáň a jeho použití je opravdu klíčové pro zdraví dané tkáně a orgánu ) tak ostatní řípravky na uvedené toxiny ( Nobac – bakterie, Antivex – viry, Gripin – chřipkové viry, koronaviry, Metabex -metabolity, Antimetal – těžké kovy, AntiDrog – drogy, léky, Spirobor – borelie atd atd….) jsou vždy zaměřeny na celý organismus. Jejich použití vám tedy udělá službu i jinde než právě řešíte.

Toxiny způsobují problémy

  • v tepnáchateroskleróza, vysoký tlak, ischemická choroba srdeční, riziko infarktu, mozkové příhody, nedokrvení orgánů a částí těla, zúžení cév.
  • v žiláchzáněty žil, křečové žíly, bércové vředy, rizika krevních sraženin, otoky, suchá šupinatá kůže ( jedna z příčin ) těžké nohy, křeče, problémy s klouby (jedna z příčin ) mravenčení, pálení, necitlivost ( spolu s nervovým systémem)

Protilátky proti mikroorganismům, tedy i proti koronavirům jsou mocná, výkonná, ale i nebezpečná zbraň. Mohou účinně zabránit vniknutí viru do buněk, pokud je však v těle velké množství protilátek, které se mají na co navázat, vzniká velké množství imunokomplexů, které organismus poškozují. Jeden z příkladů, který bude mnoho lidí znát je alergie na lepek, kdy vzniknou protilátky proti metabolitům a organismus začne poškozovat třeba střevo. Vysoká hladina vytvořených protilátek může být nebezpečná i vtom, že si najdou v těle špatný cíl. Obrátí se proti vlastní tkáni a tak vznikne autoimunita, nebo jako běžný antigen kdy vznikne alergická reakce. Tělo může zareagovat vysokou tvorbou protilátek právě třeba i při onemocnění Covid a pak vznikne vlastně celkový zánět, kdy se organismus snaží bránit infekci i za cenu zničení vlastních tkání. Velmi často jsou to pak potíže, které si ani nespojíme s cévní výstelkou a přesto může detoxikace kardiovaskulárního systému ulevit od mnoha potíží.

Na odstranění imunokomplexů použije přípravek

NonGrata

ta mimo jiné, stejně jako DeimunAktiv odstraňuje některá rezidua z očkování. Spike proteiny i genové částice jsou zařazeny do detoxikace v přípravku GRIPIN., DeimunAktiv i Virtox. Jsou vhodné i na tzv. dlouhý Covid.

Doporučená obecná kúra na léto je

CorDren, Veron, Embase

doporučená kúra po očkování a dlouhém covidu může být

DeimunAktiv, Gripin, CorDen, Virtox, VenaDren, Veron, NonGrata,

např.

čerpáno z praxe a článku Mgr. Vilánkové v Bulletinu Joalis.

Mohlo by Vás zajímat