Blog Kosmetika

Přírodní Bio peeling Něžné pohlazení

Dokonalé dočištění pleti 100% přírodním peelingem je přesně to, co Vaše namáhaná pokožka potřebuje k obnově, zářivosti a k vyčištění od různých nečistot. Neobsahuje mikroplasty ani syntetické látky a jeho použití je velmi jednoduché a praktické – prášek smícháte v misce nebo dlani s naším čistícím gelem nebo mlékem a aplikujete jej na obličej.

Chcete-li odstranit z Vaší pleti odumřelé kožní buňky a nečistoty doporučujeme během čištění pleti použít min. 1x týdně náš přírodní pleťový peeling – Něžné pohlazení. Tento 100% přírodní peeling je naprostým unikátem a kvalitou složení se jím žádný jiný peeling nevyrovná – na rozdíl od ostatních peelingů totiž neobsahuje syntetické látky nebo mikroplasty dráždící a ničící Vaši pleť. Navíc tento přírodní peeling se skládá POUZE ze 4 přírodních surovin pocházejících přímo z vinohradu ve Wachau.

Z tohoto peelingu jsem byla naprosto nadšená. Velice jemný, příjemný na pleti. Nedráždí. Dá se použít i smícháním sprchového gelu a peelingu na celé tělo.  Krásné balení v kovové krabičce, nahoře otočné zavírátko, které redukuje jak hodně peelingu potřebujete vysypat do dlaně  ( dvě velikosti dírek k aplikaci ) Lehce otočným zavírátkem zase uzavřete před vlhkem. Krásné i jako dárek a v koupelně se krásně vyjímá 🙂 Dlouho vydrží.

zdroj :biodynamickakosmetika.cz

Mohlo by Vás zajímat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.