Detoxikace Zdraví

Joalis Hyperton

Přípravek se za bývá všemi známými možnostmi chronicky zvýšeného krevního tlaku bez známé příčiny,tzv.esenciální hypertenze.

Příčina vysokého tlaku je nejasná,a proto léky,které umí krevní tlak snižovat, působí na celou řadu mechanismů. Jedny blokují tzv.beta-receptory v cévní stěně, jiné blokují kalciový kanál,další vylučují z těla soli a přebytečnou tekutinu atd. Proto ani detoxikace není jednoduchou záležitostí.

Přípravek pracuje s vegetativním nervovým systémem, protože cévní řečiště je ovládáno speciálními nervy patřícími k autonomnímu nervovému systému, dále s baroreceptory, které informují celý systém regulace krevního tlaku o skutečném krevním tlaku a pokud jsou chybně nastavené, nespouští příslušný mechanismus vedoucí ke snížení krevního tlaku. Jiné regulační mechanismy jsou umístěny v prodloužené míše a jsou propojeny s limbickým systémem. Proto stresové situace,které prožíváme a které působí na lidské emoce mají vliv na zvyšování krevního tlaku.Krevní tlak je řízen také prostřednictvím hypofýzi a hypotalamu,ty jsou zároveň řídící pro produkci hormonů (především hormonů nadledvin) , které patří také k regulátorům krevního tlaku, protože regulují vylučování minerálů z těla, především sodíku. Z hlediska krevního tlaku je také velice důležitá kondice ledvin.

Mohlo by Vás zajímat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.